|
|
|
| Autor |
Mesaj |
monica Junior 2

Data inscrierii: 29/Aug/2007 Mesaje: 21
|
Trimis: 29/08/2007 20:34 Titlul subiectului: Lapte si oua? Oooo...nu ! |
|
|
Laptele si ouale nu sunt bune pentru organism,se spune in cartea Studiul China,si eu ii cred! Incerc sa mananc dupa indicatiile medicului Virgiliu Stroescu si ale cartii Studiul China.  |
|
| Sus |
|
 |
Lucius Administrator

Data inscrierii: 21/Mar/2007 Mesaje: 58 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 29/08/2007 22:29 Titlul subiectului: |
|
|
Monica ai dreptate, asa este laptele, derivatele din lapte si oualele nici ele nu sunt sanatoase, chiar cea mai alergenica proteina (cazeina) se afla in lapte.
Problema este ca nimeni nu s-a nascut invatat, si nimeni nu isi poate modifica asa brusc regimul alimentar, trebuie sa existe o anumita perioada de tranzitie / invatare (dar sa nu ramai in acea perioada de schimbare).
Ca sa devii vegetarian trebuie sa renunti la carne si produse din carne dar nu brusc ci treptat, parerea mea ! |
|
| Sus |
|
 |
monica Junior 2

Data inscrierii: 29/Aug/2007 Mesaje: 21
|
Trimis: 30/08/2007 12:07 Titlul subiectului: |
|
|
| Ai dreptate, eu desi cunosc teoretic ceea ce trebuie sa fac,recunosc ca nu aplic intocmai ceea ce stiu,e cam greu,ispitele sunt la tot pasul. Dar mi-am propus mie sa imi schimb stilul de viata,deja am facut multe in acest sens, dar mai am mult de schimbat. Si sa nu credeti ca am fost vreodata grasa,nu am avut nicicand mai mult de 52 kg, iar de cand mananc numeroase fructe si legume si nu mananc dupa ora 18 seara,am ajuns la 48 kg,dar imi sta bine,si merg si mult pe jos,incerc sa nu fiu sedentara. Ceea ce vreau sa obtin este o sanatate de fier si sa tin acest stil de viata si la batranete ca sa nu ajung sa fiu povara nimanui,cum vad unele batrane ca ajung sa faca pe ele,sa nu se mai poatea da jos din pat,eu nu asa vad batranetea mea. Sper sa fiu o babutza vioaie si cu multa vigoare de munca si mai ales sanatoasa mental sa pot prin intelepciunea pe care o voi acumula sa pot da sfaturi corecte celor tineri. |
|
| Sus |
|
 |
Lucius Administrator

Data inscrierii: 21/Mar/2007 Mesaje: 58 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 30/08/2007 14:05 Titlul subiectului: |
|
|
Imi place cum gandesti aici !
Serios chiar la asta ma gandesc cand ma uit la Bunicii mei si la Unchii mei ! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|