Atletism

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forumul Vegetarienilor -> Vegetarienii si Sportul
Autor Mesaj
Lucius
Administrator
Administrator
Lucius

Data inscrierii: 21/Mar/2007

MesajTrimis: 21/08/2007 22:21    Titlul subiectului: Atletism Raspunde cu citat (quote)

Salut,

vreau sa ma apuc de alergat, adica deja m-am apucat, am cautat pe net si majoritatea imi recomanda, sa mananc alimente bogate in carbohidratii, ca cerealele, fructe, seminte, nuci, migdale, asta doar pentru cei care alearga!

Pentru cei care practica atlestismul, ca mine asa, alimentatia de baza trebuie sa fie, pe carbohidrati, proteinele nu trebuie sa fie in exces, la fel si glucidele.

Pentru cei care sunt mai cunoscatori in domeniu, rog sa ma completeze sau corecteze.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Lucius
Administrator
Administrator
Lucius

Data inscrierii: 21/Mar/2007

MesajTrimis: 26/08/2007 08:06    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am gasit pe net ca cel mai bogat aliment in carbohidrati este ovazul (fulgii de ovaz).
Continut:
Proteine 12.5 g
Lipide 7 g
Carbohidrati 63.3 g
- alte microelemente Calciu, Potasiu, Fosfor, Magneziu, Sodiu, Fier, Vit B1, E.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    Subiectul anterior : Subiectul urmator  
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forumul Vegetarienilor -> Vegetarienii si Sportul Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro